Paulien

“De kunst van het schrijven is de kunst te ontdekken waarin je gelooft”, zei Oscar Wilde. Want schrijven is méér dan alleen letters op papier zetten. Om de buitenwereld te kunnen raken met woorden, zul je eerst moeten begrijpen wat er zich van binnen afspeelt. Ik vraag mensen vaak de oren van hun kop om te begrijpen wat iemand drijft: dat levert de mooiste verhalen op.

Via mijn studie Internationale Betrekkingen en een korte loopbaan in de politiek en het bedrijfsleven leerde ik on the job het communicatievak. Als tekstschrijver en journalist combineer ik nu mijn marketingkennis met mijn liefde voor het schrijven. Vanuit Den Haag werk ik met opdrachtgevers uit heel het land.

Eigen werk

Ik schrijf blogs, essays en verhalen over maatschappelijke onderwerpen – met een knipoog of bloedserieus. Een goed verhaal moet emotie teweegbrengen en daarom ben ik altijd aan het pielen met taal, net zolang tot het verhaal echt tot leven komt. Als ik niet schrijf, dan ben ik aan het lezen en fotograferen, ben ik op de boksschool of maak ik strandwandelingen met de hond.

Er is niks leuker dan gave dingen maken met talentvolle mensen. Ben je ook een eigenzinnige maker? Ik sta open voor samenwerking met ondernemende creatievelingen zoals schrijvers, illustratoren, fotografen, filmmakers of ontwerpers om te bouwen aan bijzondere verhalen.

Ik hoor graag van je!

Neem contact op