Tekstschrijver

Ben je enthousiast over je organisatie maar bereikt jouw verhaal de doelgroep niet? Heb je al teksten voor je marketing-uitingen maar ben je er niet tevreden over? Soms is het lastig om te bepalen wat nu eigenlijk je boodschap is en hoe je die naar buiten brengt.

Als tekstschrijver schep ik orde in de chaos. Je verhaal wordt scherp, consistent en doeltreffend. Het wordt duidelijk wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je onderscheidt van anderen. Als eindproduct ontvang je een mooie tekst, als bonus krijg je weer grip op je communicatiestrategie.

Kies zelf wat het beste bij je past:

Tekstschrijver

Ik schrijf teksten voor al je communicatiemiddelen, online en offline. Ik zorg dat ze prettig leesbaar en zoekmachinevriendelijk zijn en helemaal bij jouw stijl en doelgroep passen. Ik schrijf de teksten die je nodig hebt voor je brochure, website, advertentie, blog, e-book, magazine, persbericht of nieuwsbrief. Als freelance journalist neem ik ook interviews af en maak ik reportages.

Redactie & Ondersteuning

Heb je al teksten liggen maar ben je er onzeker over?  Ik tover ze om tot aanstekelijke, effectieve teksten. Met een beetje hulp krijgt jouw tekst precies het goede ritme. Je tekst krijgt kleur en leest als een trein. De stijl- en taalfoutjes gaan eruit. En de tone of voice is raak. Wil je zelf aantrekkelijk leren schrijven? Ik geef je graag advies zodat je je jouw boodschap zelf helder en consistent kunt formuleren.

Strategie & Communicatie

Wat moet ik eigenlijk met mijn communicatie? Wat is in de kern nu mijn verhaal? Moet ik niet méér met social media, en hoe dan? Ik wil iets met PR, maar hoe krijg ik mijn verhaal in de media? Soms is het fijn als je niet alles alleen hoeft te verzinnen en je met iemand kunt sparren.  Ik help je te ontdekken wat jouw kernboodschap is, wat je missie en visie zijn en hoe je die kunt uitdragen. Zo kom je tot de essentie en gaat de rest van je communicatie ook ‘lekker lopen’.

Neem contact op