Aanbod

Copywriting

Til je teksten naar een hoger niveau

Ben je enthousiast over je organisatie maar bereikt jouw verhaal de doelgroep niet? Heb je al teksten voor je marketing-uitingen maar ben je er niet tevreden over? Soms is het lastig om te bepalen wat nu eigenlijk je boodschap is en hoe je die naar buiten brengt.

Herken jij dit:

Ik schrijf de teksten voor al je communicatiemiddelen, online en offline. Ik zorg dat ze prettig leesbaar en zoekmachinevriendelijk zijn en helemaal bij jouw stijl en doelgroep passen. 

Als tekstschrijver schep ik orde in de chaos. Het wordt duidelijk wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je onderscheidt van anderen. Je verhaal wordt helder en als bonus krijg je weer grip op je communicatiestrategie. Met als resultaat:

Content marketing

Met een goed verhaal heb je goud in handen

Veel organisatie hebben een mooie boodschap voor de wereld. Maar vaak zit die een beetje verstopt onder technische specificaties, onder het “hoe en het wat”. Terwijl in het “waarom” zoveel mooie verhalen zitten waarmee je harten kunt veroveren.

Storytelling zorgt ervoor dat klanten, volgers en investeerder zich bij je merk willen aansluiten. Goede verhalen gaan niet alleen over jou of je bedrijf, maar zeker ook over je klanten. Zij moeten zich er tenslotte in herkennen.

Ik help je te ontdekken wat jouw kernboodschap is, hoe je die in aantrekkelijke content kunt gieten en hoe je jouw strategie praktisch kunt implementeren. Niet zomaar wat doen dus, maar slim gebruikmaken van tekst en content. 

Ik help je bij het opzetten van een goede contentstrategie. We pakken zaken aan zoals: