Content Strategie

Wil jij je zichtbaarheid online vergroten? Wil je dat je doelgroep verslingerd raakt aan jouw merk? Dan is een goede content strategie onmisbaar.

Veel ondernemers komen er niet aan toe: echt goede content maken. Ze vragen zich af: wat moet ik eigenlijk met mijn communicatie? Moet ik niet méér met social media, en hoe dan? Ik wil opvallen in de media, maar hoe krijg ik mijn verhaal in de pers?

Storytelling

Die vragen zijn allemaal relevant, maar een effectieve strategie begint met een goed verhaal. Vaak zit dat mooie verhaal verborgen onder een gortdroge missie en visie, ligt het te verstoffen onder een feitelijk ‘over ons’ verhaal waar niemand warm of koud van wordt.

Goede storytelling is het slim inzetten van een aantrekkelijk, herkenbaar verhaal. En dat verhaal gaat niet per se over jou, maar wél over je klanten. Zij moeten zich er tenslotte in herkennen!

Ik help je te ontdekken wat jouw kernboodschap is, hoe je die in aantrekkelijke content kunt gieten en hoe je jouw strategie praktisch kunt implementeren. Zo word je zichtbaar, vindbaar en herkenbaar.

Content Marketing

Door content strategisch in te zetten wordt je zichtbaar bij de juiste doelgroep.

  • SEO-teksten: zodat je gevonden wordt op de juiste termen
  • Social media marketing: met aantrekkelijke posts en een contentkalender
  • E-mailmarketing: direct communiceren met je eigen publiek
  • PR-acties: geef journalisten wat ze willen: een spannend, relevant verhaal!
Hoe werkt dat dan?