Teksten

Breek jij je hoofd over hoe je verhaal het beste geformuleerd kan worden? Heb je ideeën zat, maar komen ze niet lekker op papier? Dat kan behoorlijk frustrerend zijn – en je een hoop tijd kosten bovendien.

Schrijven is als dansen: iedereen kan het, alleen bij de één ziet het een stuk aantrekkelijker uit dan bij de ander. Met lekker lomp dansen op een feestje is niks mis. Maar een professional weet wat hij doet. Er is een choreografie, een plan. De ruimte wordt slim gebruikt. En het publiek wordt verleid en betoverd.

Als copywriter schrijf ik teksten voor al je communicatiemiddelen, online en offline. Ik zorg dat ze prettig leesbaar en zoekmachinevriendelijk zijn en helemaal bij jouw stijl en doelgroep passen. Als echte storyteller breng ik het verborgen verhaal in jouw organisatie naar boven.

Ik schrijf de teksten die je nodig hebt voor je propositie, website, advertentie, blog, e-book, magazine, persbericht of nieuwsbrief. Als freelance journalist neem ik ook interviews af en maak ik reportages.

Werkwijze en tarieven