Over Paulien

Ik heb altijd van schrijven gehouden: als klein meisje verzon ik sprookjes, op school schreef ik graag essays en na mijn studie mengde ik me in het maatschappelijk debat- het liefste door de boel een beetje op te schudden. Ik heb met veel plezier in de politiek gewerkt, heb marketingfuncties vervuld in loondienst maar het freelancen is toch echt mijn grote liefde.

Sinds 2014 werk ik als zelfstandige. Vanuit mijn thuiskantoor in Den Haag verken ik de wereld, schrijf ik verhalen en maak ik campagnes. Ik werk graag samen met eigenzinnige ondernemers aan websites, advertenties, social media strategieën of blogs. Als ik niet schrijf, dan ben ik aan het lezen of fotograferen, ben ik op de boksschool of maak ik wandelingen met de hond.

Eigen projecten

Naast mijn werk in opdracht schrijf ik artikelen over maatschappelijke onderwerpen en alles wat me maar interesseert. Een goed verhaal moet emotie teweegbrengen en daarom ben ik altijd aan het pielen met taal, net zolang tot de tekst echt tot leven komt.

Ik sta open voor samenwerking met ondernemende creatievelingen zoals schrijvers, developers, illustratoren, fotografen, filmmakers of ontwerpers om te bouwen aan leuke projecten.

Neem contact op