Publicaties

Hieronder een greep uit mijn publicaties. Wil je een seintje krijgen bij nieuwe artikelen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

VIVA

Blije eitjes

Een positieve zwangerschapstest is vaak het startpunt om gezonder te gaan leven. Toch is de periode vóór de bevruchting al bepalend voor je toekomstige kindje. Hoe bereid je je lijf voor op een zwangerschap?

Lees verder
Pets Vision

Keuzevrijheid vs Begrenzing van honden

Is een hond gebaat bij een strakke begrenzing, of is het juist belangrijk om de hond keuzevrijheid te geven? Twee experts delen hun visie. Bekijk …

Lees verder
VIVA

Woon je nou nóg niet samen?

Dit artikel verscheen eerder in VIVA In een tijd waar het aantal single huishoudens heel snel groeit, is samenwonen nog altijd de norm. Deze vrouwen …

Lees verder
Zichtlijnen

Bouwen aan een nieuw genre

Toen de coronacrisis uitbrak hebben veel gezelschappen uit nood voorstellingen online uitgezonden. Inmiddels is er volop geëxperimenteerd met livestreams en hybride voorstellingen. Hoe krijg je op afstand toch dat betoverende theatergevoel?

Lees verder
VIVA

Kleurrijke Liefde

Sinds de Black lives matter-protesten wordt racisme veel meer aan de kaak gesteld. Wat betekent dat voor de kleurrijke liefde? Hoe is het om in deze tijd een interraciale relatie te hebben?

Lees verder
Mediaplanet | Bijlage bij De Telegraaf

Wim Hof: “Comfort is de vijand, kou is onze vriend”

Wim Hof is beroemd om zijn wereldrecords ijsbaden nemen. Een opvallende prestatie, maar er zit een belangrijke missie achter: mensen grip op hun gezondheid teruggeven.

Lees verder