Reviews

“Paulien heeft ons supergoed geholpen met de teksten van een website. Ze is in staat om de soms warrige kennis die in ons hoofd zit, te structureren en op een toegankelijke manier op te schrijven. Het resultaat is een verhaal dat lekker loopt en de lezer ‘meeneemt’ in het concept. Verder is Paulien gewoon een prettig persoon om mee te werken. Aanrader!”

Kees Veldhuizen – OpenTech

“Toen we voor onze website de behoefte hadden ons verhaal op een pakkende manier te vertellen, heb ik Paulien hiervoor gevraagd. Wij zijn zeer tevreden over de vlotte en begrijpelijke manier waarop ze vorm heeft gegeven aan de teksten op onze website! In het Nederlands en in het Engels.

Jitze Jongsma – Lighthouse Investments B.V.

"Paulien heeft een gouden pen en denkt ook mee met de inhoudelijke materie."

André Breedveld

Ik heb vanuit mijn functie bij MOSES heel fijn samengewerkt met Paulien in 3 projecten.  Door haar enthousiasme en prettige persoonlijkheid zijn we de samenwerking aangegaan. Heel fijn dat ze dat ze de verwachtingen waar heeft gemaakt met als resultaat: tevreden relaties en een waardevolle aanvulling op het team.

Ik kan Paulien van harte aanbevelen omdat zij de boodschap helder naar buiten brengt. Ook voor de meer strategische opdrachten waarin de kern boven tafel moet komen is Paulien zeer geschikt.”

Jeroen Wooning – MOSES

Paulien beschikt naast een gouden pen ook over het vermogen om echt mee te denken met de inhoudelijke materie van tekstproducties. Dit maakt haar een ‘tekstschrijver ++’. Dit is het logische gevolg van haar zeer brede zakelijke en maatschappelijke interesses.

Ook is het fijn zakendoen door haar prettige karakter. Losjes waar het kan, scherp waar nodig.

André Breedveld – Bureau Kicker

"Wij zijn zeer tevreden over de vlotte en begrijpelijke manier waarop ze vorm heeft gegeven aan de teksten op onze website! In het Nederlands en in het Engels."

Jitze Jongsma

Paulien started as our community manager during the launch of Pawshake in the Netherlands. With her can-do and enthusiastic attitude, she grew the Pawshake brand into the strong presence we have in the Netherlands today. She ran many successful marketing campaigns in the Netherlands which secured Pawshake many media opportunities. She always came up with insightful and well researched blog articles which received many positive feedback from our users. Her blog content greatly improved our global SEO ranking. She proactively contributes to team projects and finds new opportunities for Pawshake.

Sharon Wee – Pawshake Inc.