Paulien heeft ons supergoed geholpen met de teksten van een website. Ze is in staat om de soms warrige kennis die in ons hoofd zit, te structureren en op een toegankelijke manier op te schrijven. Het resultaat is een verhaal dat lekker loopt en de lezer ‘meeneemt’ in het concept. Verder is Paulien gewoon een prettig persoon om mee te werken. Aanrader!

Kees Veldhuizen – OpenTech


Ik heb vanuit mijn functie bij MOSES heel fijn samengewerkt met Paulien in 3 projecten. Na een selectie op basis van haar werkervaring en professionaliteit uit mijn LinkedIn netwerk zijn we met elkaar in contact gekomen. Door haar enthousiasme en prettige persoonlijkheid zijn we de samenwerking aangegaan. Heel fijn om er achter te komen dat ze dat ze de verwachtingen waar heeft gemaakt met als resultaat: tevreden relaties en een waardevolle aanvulling op het team.

Paulien levert goed werk en voegt waarde toe binnen de afgesproken kaders. Daarom kan ik Paulien van harte aanbevelen voor de juiste teksten waarmee je je doelgroep aanspreekt doordat zij de boodschap helder naar buiten brengt. Ook voor de meer strategische opdrachten waarin de kern boven tafel moet komen is Paulien zeer geschikt.

Jeroen Wooning – MOSES


Paulien started as our community manager during the launch of Pawshake in the Netherlands. With her can do and enthusiastic attitude, she grew the Pawshake brand into the strong presence we have in the Netherlands today. She ran many successful marketing campaigns in the Netherlands which secured Pawshake many media opportunities. Over the years her role included vetting of new pet sitters and global content creation for the Pawshake blog.

Paulien was meticulous in her vetting process which resulted in the quality user network we have in the Netherlands today. At the same time she always came up with insightful and well researched blog articles which received many positive feedback from our users. Her blog content greatly improved our global SEO ranking.

While Paulien’s role at Pawshake was diverse, she handled it beautifully. She was able to work autonomously and delivered all projects within targeted time frames. She proactively contributes to team projects and finds new opportunities for Pawshake without needing to be prompted. She was a valuable addition to my marketing team and was an absolute pleasure working with her.”

Sharon Wee – Pawshake Inc.


Paulien beschikt naast de noodzakelijke ‘gouden pen’ over het vermogen om naast het taalkundige aspect, ook echt mee te denken met de inhoudelijke materie van tekstproducties. Dit maakt haar een ‘tekstschrijver ++’. Dit is naar mijn oordeel het logische gevolg van haar zeer brede zakelijke en maatschappelijke interesses, die ze regelmatig tot uiting brengt in columns binnen het NRC, op TV/ radio en internet.

Los van deze professionele kwaliteiten is het fijn zakendoen door haar prettige karakter. Losjes waar nodig, scherp waar nodig! Ik kan deze intelligente dame dan ook van harte aanbevelen voor alle vragen rondom tekst (producties) !

André Breedveld – Bureau Kicker


Ik kende Paulien vooral van de boeiende blogs die ze schreef en van haar zeer lezenswaardige boek ‘De Verpanding”. Toen we voor onze website de behoefte hadden ons verhaal op een pakkende manier te vertellen, heb ik Paulien hiervoor gevraagd. Wij zijn zeer tevreden over de vlotte en begrijpelijke manier waarop ze vorm heeft gegeven aan de teksten op onze website! In het Nederlands en in het Engels.

Jitze Jongsma – Lighthouse Investments B.V.